Efter tjugofem år i Jämtland där jag fått kraft från de jämtländska skogarna, flyttade jag till Skåne utanför Helsingborg i januari 2020.

Ett stort men välbehövligt steg i mitt nästa steg på min andliga bana.

Den skånska myllan, närheten till havet gör att jag har fått ny energi och känner mig glad, tacksam och nyfiken på mitt nya liv.

atterdal_mg_9678_400x400

Jag började min bana inom det mediala 2012 för att gå en kurs, där jag trodde jag skulle hålla på med healing.Väl där träffade jag underbara människor och med tiden så växte det till att jag insåg att jag var medial, jag förstod att jag alltid varit det och förstod också vad jag varit med om sedan barnsben.

Under den här tiden insåg jag också att häxa var det jag skulle vara, att följa naturens och årstidernas gång, att hedra Guden och Gudinnan och att följa deras råd.

Aldarana är mitt häxnamn.

April 2015 var jag på en helgkurs för Birkan Tore och då var det mycket som föll på plats. Jag visste vad jag skulle arbeta med. Här lärde jag mig att arbeta med Änglar på ett kärleksfullt sätt

Hösten 2016 började jag min utbildning till Freja Naturprästinna, det har redan öppnat upp en massa dörrar för mig, jag lärde mig saker om mig själv och andra. Att stå i den röda kraften är viktig för mig.

Hösten 2018 dedikerade jag mig till Gudinnan.

Jag är Freja Naturprästinna

Freja håller mig och ger mig utmaningar, hon är både den som omfamnar livet och krigarinnan. Hon är min inspiration och min älskade vän.

Mina hjälpare på andra sidan är ständigt med mig, min älskade guide Ian är min ständige följeslagare. Även mina andra guider är med mig och hjälper mig i mitt arbete, mina skyddsänglar finns vid min sida och även mina kraftdjur.

Björnen kom först, sedan falken för att följas av min svarta och röda drake.

Rådjuret är mitt healingdjur.

Med andra ord är jag aldrig ensam och känner mig både ödmjuk och tacksam för den kärlek de visar mig.

Klar blir jag aldrig, detta är ett livslångt lärande, där jag ödmjukt försöker lära mig av både de levande och andevärlden.