För några år sedan började jag en kurs, jag trodde jag skulle lära mig om healing, inte i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle börja prata med personer från andra sidan, guider visste jag inget om och änglar trodde jag inte på.

Döm om min förvåning när de började prata med mig, helst mötet med min guide som är med mig överallt var en mäktig upplevelse. Helt plötsligt öppnades en helt ny värld, som både är humoristisk, kärleksfull, skrämmande, lärande och förunderlig.

Under åren har jag mött många personer som är på andra sidan. Jag vill hellre kalla dem det än andar eller spöken,under min helg med Birkan Tore så var det en sak som verkligen träffade i hjärtat.

Andar är personer som har avlidit.

Visst låter det enkelt?

Helt plötsligt försvann lite av mystiken och rädslan för andra sidan, det är ju så,andar är personer som är avlidna och precis som levande personer så finns det en uppsjö av olika personligheter på andra sidan, ingen är den andra lik. Vilket gör att man måste anpassa sig i kommunikationen med dem.

Vissa är otroligt roliga, det finns flera jag träffat men det är tre som sticker ut.

Mannen som väckte mig på natten innan en mässa och sedan kom igenom och fick den anhöriga till mannen att både skratta och gråta, men det var glädjetårar och på slutet så satt vi alla tre och skrattade gott åt hans kommentarer.

Kvinnan som kommer igenom till en återkommande kund som är otroligt grov i munnen och med glimten i ögat talat om vad den anhöriga behöver göra för att gå vidare, även där blir det många och hjärtliga skratt.

Och mannen som jag mötte för inte så länge sedan i mitt arbete som är något av en liten knäppgök på ett kärleksfullt sätt, han kommer med de mest konstiga saker ibland och både jag och kunden skrattar gott åt hans upptåg. Även där är det en väldigt kärleksfull energi runt honom.

Finns det onda andar har jag fått höra.

Mja onda vet jag inte även om jag stött på, men däremot energier som inte varit trevliga. För det finns även sådana men för det mesta är det personer som gått över med en ilska över något, det är väldigt sällan som jag stöter på någon som är direkt elak. Av någon anledning så kommer jag överens med gamla griniga gubbar som absolut inte ska gå över till andra sidan. Där det går bra efter lite lirkande.

Barn är alltid känsligt oavsett om de är lyckliga på andra sidan eller inte. Där krävs det en oerhörd empati och fingertoppskänsla. En kollega till mig är helt otroligt duktig när det gäller barn, de dras också till henne för att få hjälp.

Det här är ett otroligt givande arbete, att få hjälpa så många man kan över till ljuset, det är också en av anledningarna till varför jag ville fortsätta med det här efter att jag insåg att jag kunde förstå personer som finns på andra sidan. Det är också en förmån och ett privilegium att få framföra budskap till anhöriga.

Jag ser fram emot att träffa fler i framtiden, med härliga skratt, glädjetårar och lyckan i att de återförenas med nära och kära när de går över till ljuset.

Blessed be

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.