Alla vill vi ha det lite bättre och lite mer pengar. Vi önskar olika saker som kostar olika mycket.

Själv skulle jag vilja kunna leva på att arbeta med det andliga, att kunna betala räkningarna varje månad med ett arbete jag älskar. Jag har fått en underbar gåva men vägen dit har varit lång och ibland väldigt skumpig.

Jag har bett till andevärlden gång på gång och gjort kraftfulla affirmationer, men inte så mycket hände. Så var jag på kurshelgen till Freja Naturprästinna för ett par veckor sedan och fick då höra en sak som gjorde stort intryck på mig.

Önska inte, utan se dig själv i den situation du vill vara i, se dig själv leva det liv du vill ha. Var beredd på att du får det du frågar så tänk efter före. Kliv ur den bubbla av bitterhet över att du inte har det du vill ha och se istället att du redan har det.

Det här är inte lätt, eftersom man i hela sitt liv alltid tänkt att man önskar något. Affirmationer kan bli verkligt starka och därför är det viktigt att inte prata ned sig själv, eller förminska sig själv till att andra är bättre eller att man aldrig får det man vill. Se istället möjligheter för hur du ska komma till ditt mål.

När jag började tänka så här i stället så började det att rasa in arbeten, på en dag ringer det flera stycken och vill ha husreningar,seanser eller magiska kvällar. Vilket gjorde mig både glad och paff även om jag vet att det här med affirmationer fungerar och propagerar för det för mina kunder.

Jag har fortfarande en bit att gå för att verkligen se mig själv i den situation jag vill vara men jag arbetar på det för var dag och till sist så är jag där, jag arbetar med det här på heltid och mår bra, min familj mår bra och jag gör ett bra arbete för mina kunder.

Blessed be

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.