Vad är lycka?

För mig är det att kunna arbeta med det jag vill, att hjälpa andra och att på något sätt tillföra lite lycka till andra.

Även min familj där varje djur ingår, mina vänner, mina systrar och  människor jag möter, den lilla sparven och den stora björnen, magin i våren och att vara i kontakt med Moder Jord varje dag.

Idag åker jag återigen till en kurshelg med den vackra Lola som har företaget Ravenstar och mina underbart vackra systrar i gruppen.

Att åter få känna den goa energin från dem, templet, Lola och gudinnan gör att jag är som ett litet barn som väntar på julafton. Det är bara timmar kvar nu och förberedelserna är i full gång.

I går lämnade Skade över till Saga och Eir så innan jag åker på kurshelg, ska jag in i mitt minitempel och ta farväl av Skade för den här gången. Efter kurshelgen är det dags att göra om altaret och lägga dit saker som tillhör Gnistan.

Jag ser fram emot att lära känna Saga och Eir, lära mig av dem och växa i årshjulet.

Jag önskar er som läser det här all lycka och att ni ser det fina i det lilla, titta bara på en flugas vingar, vilket litet mirakel.

Bless be

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.