Vilan har verkligen tagit tag i mig,

 

Moder jord pratar med mig varje dag. Trådarna till henne blir starkare och starkare för varje gång jag mediterar,trummar eller förankrar mig.

Hon talar om för mig att hon är i obalans och behöver mer stöd hon är orolig för sina barn men ser också att det finns goda krafter som försöker att återställa balansen. För varje liten sak man gör oavsett om det är att skicka healingenergi genom trumman eller att källsortera så blir hon bättre.

Denna vackra dam har vi bara en av och måste vara rädda om henne.

Skade vägleder mig varje dag i vilan, vare sig det är att jag får en knuff om att ta det lugnt, hon visar sig i meditationen och tar med mig till rimtursarna eller visar sig utomhus som en isande vind, en snöstorm och frusen sjö så är hon väldigt påtaglig just nu.

Jag andas in hennes kraft, jag tackar henne för vilan och för den vägledning hon ger mig.

Hell Skade

Ho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.