Det här var min första Yule som jag gjorde under min utbildning till Freja Naturprästinna.Det var en stillsam ceremoni hemma.

Jag bjöd in Skade och Audhumbla först för att sedan förankra mig i både Moder Jord och min stjärna, för första gången kände jag verkligen fysiskt hur jag kom i kontakt med dem. hela jag kändes utdragen.

Jag har jordat mig och förankrat mig många gånger tidigare och känt samhörigheten och även hjälpen från bägge två men den här gången var det helt annorlunda och väldigt starkt.

Kanske var det så att jag behövde förankra mig mer i går eller så var det att jag äntligen släppt den blockeringen, vilket det än var så var känslan underbar.

Sedan tände jag mitt ljus i mitt pentagram gjort av stenar från Storsjön.Jag bjöd in Gudinnan, Skade, Audhumbla, mina rådare, guider, änglar ja alla som ville vara med i den här stunden av tacksamhet och kärlek.

Den samhörigheten och kärleken jag fick tillbaka var mycket enorm och jag satt så en lång stund i den känslan.

Jag kan bara återigen rekommendera Lola Ravenstar, hennes kärleksfulla ledning har gjort att mycket har fallit på plats och kommer att göra det i framtiden. Jag ser fram emot tre års lärande av henne.

Skade jag andas in din kraft

Hell Skade

 

 

 

 

 

 

Hell Audhumbla

 

 

 

 

 

Hell alla rådare, guider, kraftdjur, änglar som hjälper mig

Blessed be

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.