Sedan några år har jag haft magiska kvällar, där jag först låter deltagarna meditera för att träffa sina guider, nära och kära, kraftdjur mm. Kvällen fortsätter sedan med psykometri och till sist en seans.

Dessa kvällar är verkligen magiska för mig, att se deltagarna lysa upp när de träffat på någon i meditationen som de förlorat eller det lyckliga leendet när de inser att de kan det här med psykometri.

I förra veckan hade jag då en till magisk kväll, det som var lite annorlunda med den här var att jag fick till mig innan hur jag skulle göra för att jorda deltagarna.

Min trumma skulle följa med, jag skulle få en helt ny kontakt med moder jord när jag jordade deltagarna fick jag höra av trumman. Den här trumman är helt otrolig, om någon för ett halvår sedan sagt åt mig att jag skulle skaffa mig en trumma så hade jag nog fnyst lite lätt, jag trumma? Det orkar jag aldrig med mina axlar och nacke hade jag nog sagt.

Nu är hon här , och hon pratar med mig, väldigt mycket.

Meditationen och psykometrin gick väldigt bra vilket inte var undra på då deltagarna var mycket duktiga och öppna. Sista timmen körde vi på med seansen, nära och kära kom och hälsade på.

Helt plötsligt kommer en stor häst in som jag snabbt konstaterade var en häst jag känt igen och som hade stått i ett stall som jag haft, ägarinnan var med på kvällen och var mycket glad över att ha fått kontakt.

Det var uppstarten på att det bara börjar välla in djur.

Först kom en älgtjur och ställde sig bakom en av deltagarna. Min första tanke var att det här är ett kraftdjur tills deltagaren berättade att den arbetat med älgar.Det är inte var dag man får in en älgtjur och den kommunicerade mest med bilder.

Sedan kommer en katt in och sedan en tillen hund satt redan vid sin matte när vi började och nu kom det in två till

som satte sig vid henne, en hund sprang in och satte sig mellan benen på sin matte. Helt plötsligt var hela rummet fullt med djur.

Det här var första gången det hänt för mig och känslan var otrolig. De pratade lite i mun på varandra talade om att de inte tänkte gå så det var bara att gilla läget och ha kvar dom.

Den här kvällen glömmer jag inte i första taget, det var första gången jag träffade på en älgtjur som ville prata med mig.

Blessed be

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.